Kilosu 5 liraya kışlık bot

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Aralık 2009 14:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İstanbul, Şişli'deki bir ayakkabı mağazası Çin mallarına karşı rekabet oluşturmak amacıyla bugüne mahsus 5 ton ayakkabıyı kilosu 5 TL'den satışa sundu. Vatandaşlar ucuz ayakkabıya yoğun ilgi gösterdi.

2010 yılı hedefini 45 milyon çift satış olarak koyan ayakkabı üreticisi Hangar Ayakkabı, bugüne özel kiloyla satış sistemini hayata geçirdi. Firmanın, Şişli mağazasında 5 ton bot, kilo ile satışa sunuldu. Mağazaya gelen vatandaşlar ise "kiloyla satış"a yoğun ilgi gösterdi. Alışveriş sepetlerini elline alan müşteriler, ucuz botlardan alabilmek için adeta birbirleriyle yarıştı. Ellerine geçirdikleri bütün modelleri sepetlerine dolduran vatandaşlar, alışveriş kasaları önünde zaman zaman kuyruk oluşturdu.

Mağaza Müdürü Murat Süer, vatandaşların ucuz ayakkabı giymesi için bu kampanyayı başlattıklarını belirterek, "Yüzde yüz yerli, kendi üretimimizdir. Kampanyamız ile Çin'den gelen ürünlere de tepkimizi ortaya koyuyoruz" diye konuştu.

Ucuz ayakkabıya yoğun ilgi gösteren vatandaşlar ise "Bir sepet dolusu ayakkabıyı, bir çift ayakkabı fiyatına aldık" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber